Kadra fotografert av
Ann Kristin Grefsheim

Kadra - Mizoras Known Babe Kadra

Født 09.06.2021

 

Vårt nye flokkmedlem er Kadra. Hun kommer fra Ann Kristin Grefsheim som driver Mizoras kennel i Brumunddal. Kadra ble tatt godt i mot av resten av flokken. Kira fikk en lekekamerat og de to leker i hvert våkne øyeblikk.

Kadra skal delta på utstillinger når hun blir gammel nok 

Kadra skal sjekket for patella, øyelyses og hjertesjekkes når hun er gammel nok. 

Kira - Silkehavana's Christmas Chakira

Født 24.12.2020

Kira er fra vårt C-kull som ble født på selve julaften. Vi hadde et vanskelig valg på hvem av tispene vi skulle beholde, da de alle var veldig fine. Kira er den som var så lik dronningen av hundeflokken, Tara som liten. Tara er Kira sin mormor. Vi klarte derfor ikke å sende henne til ny familie, så hun ble værende i vår hunde flokk ❤

Kira har deltatt på flere valpeshow i sommer 2021 der hun har fått BIR plassering og mange flotte kritikker. Etter 24.09.21 deltar hun som voksen i juniorklassen og det ser vi frem til.

Kira skal helsesjekkes for patella, øyelyses og hjertesjekkes når hun er gammel nok

Leo - Silkehavana's Christmas Cassanova

Født 24.12.2020

Leo eies av oss, men bor hos sin fôrfamilie på Skedsmokorset. Leo skal delta på utstillinger sammen med oss fremover.

Leo har deltatt på flere valpeshow i sommer 2021, der han har fått flere BIR og BIM plasseringer samt flotte kritikker. Etter 24.09.21 så deltar han som voksen og i juniorklassen og det ser vi frem til. 

Leo skal helsesjekkes for patella, øyelyses og hjertesjekkes når han er gammel nok.  

Pia - Tjellands Miss Patricia

Født 22.03.2020

Vi kjøpte Pia fra oppdretter Bente Mikkelsen fra Bergen i mai 2020. Tusen takk til Bente for tilliten hun viste oss ❤ Pia er en aktiv, hoppende og glad jente, der halen aldri er i ro.

Pia har deltatt på mange valpeshow og ble nr 2 på mestvinnerlisten for valper for 2020. Hun har fått flere ganger plasseringen BIR, så har hun fått BIG 1 og BIG 2. Vi er stolte eiere over vår lille prinsesse. Hun har ikke fått deltatt på noen voksen utstilling etter fylte 9 mnd pga corona. Men vi skal delta så fort det er lov med utstillinger igjen. 

Pia skal helsesjekkes for patella, øyelyses og hjertesjekket når hun er gammel nok

Mira - N uch Silkehavana's Angel

Født 20.01.2018

 

Mira er fra vårt første valpekull. Hun var den eneste tispen i kullet og viste seg å være en liten tøff jente i gjengen med gutta. Mira har deltatt på utstilling fra hun var valp. På sitt første valpeshow ble hun BIR og BIG 4. Så sin andre utstilling som valp var på raseklubben sin rasespesial 2018 og der ble hun også BIR. 

Sin første utstilling 9 mnd gammel deltok hun som junior, og  hun ble BTK 2 og fikk sitt første cert, ble bare slått av en champion. Så deltok vi på NKK Ålesund der hun ble hun 2 BTK, og fikk stort cert og reserve Nordisk cert. Vi var så stolte av lille prinsess3n vår som viste seg flott i ringen sammen med mange andre fine hunder.

Så første utstillingshelg etter at Mira fylte 2 år begynte vi jakten på hennes siste cert, og det fikk hun på dag 2, søndag 02.02.2020 og fikk da tittelen Norsk utstilling champion. Vår første champion fra vårt eget oppdrett.

Mira er helsetestet for patella, øyelyst og hjertesjekket uten anmerkning

Mira er mamma til vårt C-kull

Tara - Ängebråtens Pebbles In The Pond

Født 31.10.2013


Dronningen av vår hunde flokk Tara, kjøpte vi fra en oppdretter i Sverige i 2014. Hun har en slik herlig personlighet og en fin utstråling. Hun er en veldig rolig hund som elsker å ligge ved siden av deg og få kos. Alle som kommer på besøk hos oss, liker Tara godt da hun er så rolig og kosete. Hun har en fin og silkeaktig pels som er veldig lettstelt. Hun ligger rolig under pelsstell og godtar det meste. 

Da vi ønsket at Tara skulle få valper, begynte vi med utstilling, og tok de helsesjekkene som kreves fra raseklubben. I løpet av sine 4 første utstillinger hadde Tara fått BIM, BIR og 2 cert. Hun mangler bare et stort cert for å bli Norsk utstillings champion

Tara er helstetestet for patella, øyelyst og hjerteundersøkt uten anmerkning. 

Tara er mamma til A, B og D kullet vårt. Hun skal ikke ha flere kull nå, men er en flink mormor til evt fremtidige kull ❤