Vi er en familie på 4. som består av far Ketil, mor Jane og våre to sønner Daniel og Marcus som nå er voksne. Samt våre hunder Tara, Mira, Pia. Kira og Kadra.

Vi bor i en enebolig i Aurskog med stor og fin inngjerdet hage. I nærmiljøet har vi skogen og mange fine tur stier. Vi er ute og går tur med våre hunder hver dag. 
 
Vi kjøpte vår første Havanais Tara januar 2014 hos en oppdretter fra Sverige, etter å ha lest om denne rasen i flere år. Vi har hatt flere andre hunderaser og valget for Havanais kom pga at de er kjent for å være allergivennlige, samt at de ikke røyter, lærer lett og har en veldig fin personlighet. 
 
Vi har helt forelsket oss i denne rasen.
 
Når vi bestemte oss for å ha et valpekull på Tara, så begynte vi med utstilling dette var noe vi syntes var en fin hobby og har fortsatt med dette. Vi har møtt mange mennesker og fått mange nye venner i utstillings miljøet. Vi deltar med våre hunder i utstilling for å se om de er rasetypisk med tanke på oppdrett. Vårt første valpekull ble født januar 2018.
 
Vi øyelyser, tar patella test og hjerteundersøker våre avels dyr. Dette for at vi ønsker å bruke friske hunder i vår avel. 
 
Lurer du på hvor din havanais er, bare se ned, de er som regel rett ved siden av deg. Følger deg gjerne overalt.
 
Vi er medlem av NKK og Norsk Bichon Havanais klubb. Les mer om raser på www.nbhk.info
 
Vårt kennelnavn Silkehavana ble godkjent i 2017.